Fysiotherapie

Welkom bij Fysio Annadal, fysiotherapie in Maastricht. Jouw vertrouwde fysiotherapeut in Maastricht. Het menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten, waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, springen, bukken, het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft je pas als je ergens last van krijgt. Als het lichaam even niet meewerkt. Degene die daar alles van afweet, is de fysiotherapeut: de specialist in beweging. Bij hem of haar kan je terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen.

Bij fysio Annadal bieden we zorg op maat en wij snappen dat jouw lichaam niet op precies dezelfde manier reageert als die van iemand anders. Daarom kijken we samen wat het beste voor jou werkt. Stappen die we hiervoor ondernemen zijn:

 • Persoonlijke evaluatie en diagnose:
  We willen graag alles horen over jouw zorgen en doelen. Daarna gaan we een grondige evaluatie uitvoeren om te begrijpen wat jouw lichaam nodig heeft om weer optimaal te functioneren.

 • Jouw behandelingsplan:
  Samen met jou wordt er een behandelingsplan opgesteld dat volledig is afgestemd op jouw behoeften en doelen. Dit plan kan variëren van het verminderen van pijn, het verbeteren van jouw mobiliteit tot het herwinnen van kracht en stabiliteit.

 • Zorg voor jouw comfort:
  We willen dat jij je op je gemak voelt tijdens het gehele proces. We zullen je begeleiden en ondersteunen terwijl je werkt aan je herstel.

  Onthoud dat fysiotherapie niet alleen gericht is op het verlichten van pijn, maar ook op het verbeteren van je algehele kwaliteit van leven. We zijn er om je te begeleiden en te ondersteunen op jouw reis naar herstel en om je de kennis en de middelen te geven om actief bij te dragen aan jouw eigen welzijn. Het draait allemaal om jou, jouw gezondheid en jouw toekomst.