Fitness bij Fysio Annadal

Onderzoek bewijst dat een gezonde leefstijl leidt tot een langer leven. Vrouwen kunnen er 15 jaar mee winnen en mannen nog altijd 9,5 jaar. Gezonder leven zorgt er ook voor dat we langer gezond blijven en voorkomen dat we geblesseerd raken/ziek worden en de kwaliteit van leven zo lang mogelijk goed blijft.

In onze praktijk bieden wij daarom ook fitness aan. Door ons ruim aanbod van fitnesstoestellen, onze grote zaal, onze prettige sfeer en de aanwezigheid van onze deskundige therapeuten bieden wij jullie de mogelijkheid om gezond ouder te worden.

Onze fitness is erop gericht voor mensen die graag gezond ouder willen worden, gezond willen blijven en voor mensen die terug komen van een ziekte/blessure. Door onze prettige en rustige sfeer, intensieve en persoonlijke begeleiding van onze therapeuten voelt u zich veilig, prettig en weet u zeker dat u goed bezig bent.

Hoe gaan wij te werk

Indien u zich aanmeldt voor een fitness abonnement maken wij een afspraak voor een eerste intake gesprek. Bij dit gesprek zullen wij samen u doelen en wensen bespreken. Vervolgens zullen wij een aantal metingen uitvoeren zodat wij, maar ook uzelf een inzicht krijgt in u gezondheidstoestand. Met behulp van deze informatie kunnen wij een op maakt gemaakt programma voor u opstellen zodat u zo goed en zo snel mogelijk uw doelen kunt bereiken en onderhouden. Dit programma word tijdens de eerste afspraak met uw doorgenomen zodat u weet hoe deze eruit gaat zien.

Vervolgens krijgt u bij ons de mogelijkheid om het programma dat wij samen met u hebben opgesteld uit te voeren. Tijdens het programma staan wij ten alle tijden voor u klaar om u vragen te beantwoorden en u te begeleiden naar een zo goed mogelijk resultaat.

Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om periodiek een evaluatie in te plannen om de metingen opnieuw uit te voeren, het verloop tot nu te evalueren en uw progressie te bespreken.

Wilt u meer informatie?

U kunt ten alle tijden telefonisch contact opnemen met de praktijk, een email sturen, het online contact formulier in vullen of langs komen. Wij helpen u dan graag verder.

Wij bij Fysio Annadal heten u graag welkom in onze fitness zaal om gezond te worden en gezond te blijven met een op maat gemaakt programma door onze specialisten.