Mulligan concept

Het Mulligan Concept biedt u uitkomst voor zowat elke beperking of pijnklacht aan het bewegend functioneren. De gedachtegang van het concept is om een samenwerking te vinden tussen het actief bewegende lichaam en de passief sturende fysiotherapeut.

De gedachtegang van het Mulligan concept is dat een gewricht op een verkeerde manier beweegt. Denk hierbij aan een bureaulade die verkeerd afgesteld staat en daardoor niet goed open en dicht kan. Vooral bij langer (chronische) bestaande klachten kunnen gewrichten verkeerd gaan bewegen. Hierbij komt de therapeut in actie. Door het gewricht tijdens de actieve beweging van de patiënt anders te positioneren kunnen beperkingen wonderbaarlijk hersteld worden.

Na de behandeling kunt u direct resultaat verwachten. Het behandelde gewricht beweegt makkelijker en met minder of geen pijn. Door middel van oefeningen kunt u dit ook zo houden. U mag hierom dus ook langdurig resultaat verwachten.
Tijdens de start van elke behandeling wordt het effect geëvalueerd. Indien nodig wordt de behandeling herhaald of worden er nieuwe doelen gesteld.
Geef vooral aan wat u voelt.

Denkt u dat het Mulligan Concept een oplossing voor u kan bieden?

Bel voor een afspraak: 043 – 32 62 228 of stuur een mail naar info@fysio-annadal.nl